- Cada concursant tindrà un número que l’identificarà.
- Als participants sel’s facilitaran tots els estris i elements per a l’allioli.
- Els concursants podran preparar els ingredients al morter abans de començar a tirar l’oli i remenar.
- El temps del concurs, 10 minuts, començarà a contar quan ho indiqui el jurat.
- Si en el transcurs del concurs algun participant acaba l’oli del seu setrill se li facilitarà un altre.
- Si en el transcurs del concurs algun participant omple el seu morter d’allioli podrà posar-se una part al recipient numerat que se li haurà donat.
- Un cop acabat el temps del concurs tothom haurà de deixar de fer allioli.
- Els concursants hauran de passar l’allioli que hagin fet als recipients numerats que es precintaran i que juntament amb els setrills i els morters seran recollits pel membres del jurat.
- Mentre es procedeix al pessatge dels recipients amb l’allioli es prega a tots els concursants que no abandonin el seu lloc.
- El jurat valorarà tant la quantitat d’allioli confeccionat com el seu aspecte i consistència.
- Guanyarà el concursant que hagi presentat mes quantitat d’allioli i mes ben lligat.
- El fet de participar en aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.