El 26 d’octubre de 1831, neixia allò que en el pas del temps ha esdevingut la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, quan feia poc més d’un any, el 3 d’abril de 1830 en què s’havia materialitzat sota el regnat de Ferran VII, la carta de població que acreditava el naixement de la vila de Móra la Nova.

La Fira de Móra la Nova és així una de les més antigues de la demarcació, es celebra anualment a les darreries d’octubre, és un certament multisectorial que aplega professionals de tota la provincia, i que ofereix, al llarg de tres dies, bones ofertes i les darreres novetats en maquinària agrícola i industrial, ramaderia i agricultura.

Hi ha exposicions permanets de bestiar, conferències i jornades monogràfiques que consoliden any rera any la Fira que té un pavelló comercial que aplega més d’un centenar d’expositors que ofereixen un ampli ventall de productes i ofertes als quasi trenta mil visitants que passen pel recinte firal en els dies del certamen.

La Fira de Móra la Nova ofereix també un gran parc d’atraccions per a petits i grans, que no té res a envejar a les grans instal.lacions permanents. Dins la vida de les nostres comarques la Fira és un punt de referència obligat, és una data que tothom té present i una cita a la que molt poca gent no hi fa cap.

Presentació

Saluda de l'alcalde

Concurs literari

Pavelló Ramader

Programa

Bases concurs de vins