II Fira Actiu Natura: Turisme responsable amb el medi ambient

  • La fira comptarà amb la presència d’una vintena d’empreses i associacions de lleure actiu de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Priorat, i de territoris del voltant
  • L’alpinista Oscar Cadiach serà encarregat d’inaugurar aquesta nova edició

La segona edició de la Fira Actiu Natura se celebrarà aquest cap de setmana, el 3 i el 4 de març, al Pavelló Firal 1 d’Octubre. La fira comptarà amb una vintena d’estands d’empreses i entitats relacionades amb activitats de lleure actiu en espais naturals, com per exemple, el riu Ebre; i de divulgació d’actius turístics de les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat, i de territoris propers a aquestes.

La inauguració serà a càrrec del Sr. Oscar Cadiach, el primer alpinista català en coronar els catorze vuit mils sense servir-se d’oxigen suplementari, i tindrà lloc el dissabte a les 12:00.

A més dels expositors, el certamen també comptarà amb un ampli ventall d’activitats com un rocòdrom, passejada amb Segways, BTT, visites guiades pel casc antic, etc. Entre les activitats destaca la I Cursa El Caspolino que compta amb 140 inscrits. Malauradament, per inclemències del temps, la baixada amb piragua s’ha suspès. No obstant, està previst organitzar-ne una altra de cara al bon temps.

Creada fa un any, la Fira Actiu Natura té com a objectius potenciar i diversificar la tradició firal de Móra la Nova i cercar nous actius econòmics sostenibles a curt i mitjà termini promovent el lleure actiu.

Aquí podeu consultar el programa d’actes: http://www.firamoralanova.cat/programa/