Pel que fa a la ramaderia, cal destacar l’exposició d'animals vius que tindrà lloc al pavelló cobert ramader (500 m2. aproximadament). En aquesta mostra animal, controlada pels Serveis Veterinaris del DARP, s'exposaran exemplars de diferents espècies aportats pels mateixos ramaders de la comarca de la Ribera d'Ebre i per tractants del Principat, Aragó i País Valencià.

Porcs, cabres, ovelles, vedells, aus, conills i cavalls, són bàsicament les espècies concurrents al certamen ramader de LA FIRA, tot i que enguany també s'hi faran presents expositors de xinxilles.

Aquesta exposició ramadera es veurà complementada per la presència de diferents empreses expositores, tant d'animals com de pinsos i medicaments, així com un estatge d’informació i assessorament del DARP.

ACTIVITATS AGRÍCOLES I RAMADERES

A banda d’exposició firal, l’organització de LA FIRA, en el seu afany de potenciar el certamen, tot i aprofitant la presència a Móra la Nova de pagesos i ramaders de diferents indrets, prepara una sèrie de concursos i jornades tècniques que tenen com a tema únic el sector primari.

A nivell de Concursos i Demostracions,  enguany està previst realitzar:

  • CURSA DE CAVALLS
  • CONCURS DE SALTS
  • CONCURS D'ARROSSEGAMENT EQUÍ
  • JORNADES TÈCNIQUES AGRÍCOLES
  • JORNADES TÈCNIQUES RAMADERES